Scopri il sapore di Venezia: Invitanti Zaeti con Uvetta a Farina di Mais – Ricetta Facile e Gustosa!

Image
© Janne

Čas prípravy: 30 minút Čas varenia: 20 minút

Vyberte ingrediencie na prípravu Biscotti Veneziani s uvettou a múkou, ale pre 4 osoby

Tu je to, čo potrebujete vedieť na prípravu lahodných biscotti:

  • 200 g kukuričnej múky
  • 100 g grano múky
  • 100 g cukety
  • 100 g burro
  • 50 g uvetty
  • 1 kus
  • 1/2 bustina di lievito za dolci
  • 1 pizza na predaj
© Janne

Príprava

Žiadny strach, príprava je jednoduchšia ako kedykoľvek predtým! Tu je ďalší krok:

  1. Najprv vložte uvettu do ciotoly s trochou vody, aby zmäkla.
  2. Teraz burro zmäknite pri teplote okolia a potom v hrubej čiapke zmiešajte múku, cuketu, vajce, soľ a soľ. Mescola il tutto.
  3. V tomto bode zvýšte amorbiditu burro a začnite problém s rukoväťou. Dovrai ottenere un impasto compatto e liscio.
  4. Adesso, aggiungi uvetta, ktorá bola predtým strizzato a pokračuje v impastare nakoniec a uvetta nebude distribuovaná v impasto.
  5. Forma dei piccoli panetti, schiacciali con le mani e mettili su una teglia ricoperta di carta da forno. Nechajte ho zohriať na 180°C asi 20 minút, inak vám konečne nezhnedne!

Dietetická ricetta

Obsahuje okolo 90 kalórií, čo znamená, že stále máte vyváženú stravu, takže sa môžete rozhodnúť, že jednu zjete čo najrýchlejšie. Ak chcete ľahšiu verziu týchto biscotti, môžete skúsiť dať burro s ľahkým margarínom alebo s gréckym jogurtom, čím znížite kalórie a tuk.

Odporúčané prísady a variácie

Táto lahodná sušienka je rovnako ako zvuk, ale môžete trochu experimentovať a vďaka nej sa čokoláda o niečo lepšie rozpustí pre ešte väčšiu verziu. Oppure, se ami i sapori speziati, perché non provare adggiungere un pizzico di cannella alebo di zenzero? Ešte pikoška: ak je predsa len trochu drahšia, pri príprave sa rýchlejšie spotrebuje, takže bude trvať dlhšie, kým bude morbídnejšia. Príjemnú zábavu a dobrú chuť!

PREČÍTAJTE SI  Objavte potešenie z prípravy zemiakových gnocchi doma: jedlo, ktoré milujú dospelí aj deti!

  • Domov
  • Gastronómia
  • Scopri il sapore di Venezia: Invitanti Zaeti con Uvetta a Farina di Mais – Ricetta Facile e Gustosa!